Známe osobnosti pre projekt ENVY for DEBRA SR

Zapojili sa viaceré známe tváre

Luberdová (29) bojuje proti zákernej chorobe

Krásna vicemiss, ktorej malý synček Riško sa liečil z leukémie, bojuje proti ďalšej krutej pliage. Ide o diagnózu s názvom choroba motýlích krídel.

Nemôcť objať svoje dieťa, pobozkať ho a dennodenne sa pozerať na to ako trpí keď musíte jeho kožu hodiny ošetrovať.

Osudy rodín, ktoré sa pasujú s týmto ochorením nenechali chladnou ani vicemiss a modelku Miroslavu Luberdovú.

Tá sa rozhodla zapojiť a pomáha ako najlepšie vie, pretože sama je mamou malého chlapčeka, ktorý bojoval s iným zákerným ochorením.

Obaja si toho pre Riškovu leukémiu vytrpeli viac než dosť a tak sa modelka angažuje vo viacerých charitatívnych akciách a podporuje rodiny, ktorých osudy taktiež nie sú jednoduché.

Aj preto sa momentálne venuje foteniu charitatívneho kalendára do ktorého sa zapojili Miss Universe SR Silvia Procházková či Mister Manhunt 2014 Adam Bardy.

„Predajom kalendára, darčekových predmetov a slávnostným krstom, chceme nielen vyzbierať financie, ale aj upriamiť pozornosť ľudí na toto ochorenie, ktoré nie je všeobecne známe“, vysvetľuje svoje najbližšie zámery modelka, ktorá sa okrem týchto povinností venuje aj množstvu ďalších.
„Mám také pracovnejšie leto. Pripravujeme nakrúcanie DVD o varení podľa mojich receptov, ktoré vyšli aj knižne", dodáva zaneprázdnená Mirka.


Článok si môžete prečítať aj tu:
http://topstar.noviny.sk/c/showbiznis/modelka-mirka-luberdova-29-bojuje-proti-zakernemuo-choreniu

Autor: Petra Poláčiková
Zdroj: Topstar.sk