Výročné stretnutie DebRA SR 2020

   Určite sa viacerí zhodneme na tom, že rok 2020 je iný v mnohých udalostiach, či už súkromných, pracovných alebo spoločenských. Nám sa aj napriek tomu podarilo opäť stretnúť. Ako a kde sa to všetko udialo si priblížime v tomto článku.

   Na Výročné stretnutie 2020 sme si vybrali Ľubovnianske kúpele, Hotel Sorea. Tohtoročné stretnutie bolo iné najmä v tom, že sme si spoločné chvíle mohli užívať o čosi dlhšie. Po minulé roky to boli „iba víkendovky“, no teraz sme spolu strávili takmer celý týždeň. Ubytovali sme sa 14.8. a domov sme odchádzali 20.8.2020. Ďalšia zmena nastala v našom programe. Ak ste si mysleli, že sme celý týždeň počúvali odborné prednášky od lekárov alebo výrobcov ošetrovacích materiálov, ste na omyle. Tento pobyt bol takou menšou dovolenkou. To znamená, že nebol žiaden odborný program, ale každý sa mohol rozhodnúť sám, ako tento čas strávi.

   Keďže predsa len ide o Výročné stretnutie, v sobotu doobeda sme sa všetci zišli a povedali si udalosti DebRA SR za uplynulý rok 2019. Prezentáciu o činnosti a finančnej správe za rok 2019 si pripravila členka Správnej rady – Dana Ficeriová. Okrem prezentácie sme si tieto udalosti a akcie mohli pozrieť aj vo videu, ktoré spracovala Martina Studeníková, taktiež členka Správnej rady. Ani tento rok sme nezabudli na našich motýlikov. Každý z nich dostal malý vak s logom DebRA SR, v ktorom boli rôzne vitamíny, ošetrovacie materiály či hit tohto roku – rúška tiež s naším logom. Poobede nasledovala už tradičná grilovačka (za mäsko ďakujeme spoločnosti Hyza - pravé slovenské kurča ) a večer voľný program.

   V pondelok k nám zavítali zástupkyne značky Mary Kay v zložení: Mária Pitoňák Zbojanová, ktorá sa zároveň venuje aj tvárovej gymnastike, vizážistka Petronela Kotlárová a biochemička Martina Kopčíková-Redajová. Dozvedeli sme sa od nich zaujímavé informácie nielen o tom, ako sa starať o suchú či citlivú pokožku, ale aj to, ako sa správne nalíčiť.

   Ľubovnianske kúpele sa nachádzajú v príjemnom pokojnom prostredí uprostred prírody. Odtiaľ sme mali viacero možností, kam sa vybrať na výlet. Či už to bol historický hrad v Starej Ľubovni, pútnické miesto v Litmanovej alebo Národný park Pieniny, každý si prišiel na svoje. To, kde sme sa vybrali (takmer) všetci boli práve spomínané Pieniny a splav rieky Dunajec na plťkách. Niektorí z nás navštívili aj Červený kláštor či čokoládovňu Nestville v Hniezdnom, kde si viacerí doplnili energiu po celodennom výlete.

   Bohužiaľ, nie všetci sa pobytu mohli zúčastnili až do úplného konca, no tak, ako odišli oni, museli sme vo štvrtok ráno (20.8.) odísť aj my ostatní.

   Už teraz sa tešíme na budúcoročné stretnutie a veríme, že sa opäť stretneme v hojnom počte.

Viac fotografií z Výročného stretnutia nájdete vo Fotogalérii, na našom Facebooku a Instagrame.

Výročná a finančná správa DebRA SR za rok 2019:

Vyrocna-sprava-DebRA-SR-za-rok-2019.pdf
Financna-sprava-DebRA-SR-za-rok-2019.pdf

Páči sa fotovideo - prierez činností DebRA SR za rok 2019:

Text: Kristína Ficeriová
Foto: Archív členov DebRA SR